Η ''Εταιρεία Ιατρικών Μελετών Κρήτης'', δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο της ενημέρωσης της Ιατρικής κοινότητας της Περιφέρειας Κρήτης με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και την έκδοση της τριμηνιαίας εφημερίδας - επιστημονικού περιοδικού «Ιατρικά Χρονικά της Κρήτης». Η Εταιρεία αποτελεί έναν φορέα προώθησης μιας σύγχρονης αντίληψης στη διαρκή πληροφόρηση του ιατρικού κόσμου, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας παροχής ιδιωτικών και δημόσιων υπηρεσιών Υγείας, αλλά και την αποδοχή των νέων τάσεων που διαμορφώνουν οι κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος.

 

 

Δραστηριότητες της Εταιρείας αποτελούν επίσης και οι διερευνήσεις θεμάτων που αφορούν τον τομέα της υγείας, με στόχο την αποτελεσματική συμβολή της στην ανάπτυξη προγραμμάτων και πολιτικών υγείας που στόχο έχουν την κοινωνική ανάπτυξη.

 

Βιογραφικό σημείωμα εκδότη 

 

Πρόεδρος της Εταιρείας:


 

 

Χαράλαμπος Μπατάκης (Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος)

 

 

Tα μέλη της Εταιρίας:


 

                    

Μπατάκης Δημήτριος - Διοικητικός-Οικονομολόγος Υγείας,      Βαρβατσουλάκης Μιχαήλ, Ωτορινολαρυγγολόγος                               Ελευθώ Ο.Ε.

 

Ζήσης Κωνσταντίνος - Διοικητικός Υγείας, Accurate Health     Οικονόμου Κωνσταντίνος - Χειρουργός, νοσοκομείο Χανίων     Auditing and Consulting

 

Μπατάκης Εμμανουήλ - Κλινικός Χημείας, Ελευθώ Ο.Ε.           Καράμαλης Παντελεήμων - Διοικητικός Υγείας - Ερευνητής

                                

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Λίγα λόγια για τα μέλη της εταιρίας